facebookrss feedemail

четвъртък, 30 май 2013 г.

Емилия си „барна” носа

Певицата се възстановява бързо след катастрофата


Емилия скоро ще се върне на музикалната сцена – пише „Уикенд”. Това разкри тези дни самата изпълнителка. Както е известно, половинката на Коко Динев преживя тежък инцидент на пътя, от който се отърва по чудо със счупен нос и пукнати ребра – отбелязва изданието.

„Вече съм на 6 плюс по шестобалната система, казвам го на всички мои приятели, които притесних с отсъствието си” – споделя Емилия. Тя е претърпяла операция на носа и възстановява силите си у дома си в Сандански.

Уви, почивката и бездействието не се отразяват толкова добре на психиката й. Като няма какво да прави, жената на Коко Динев изпада в странни, тежки размисли, които понякога дори публикува във Фейсбук. Феновете й се чудят дали е с всичкия си, четейки постингите й в социалната мрежа.

Последният постинг, лишен от здрав смисъл, гласи: „Всеки ден осъзнаваме, че миналото не ни напуска. То е като настоящето и винаги е важно. Трябва да направим усилие с любов, силен дух и отговорност, за до го възвърнем отново. Но дали искаме да върнем миналото, или да продължим напред, без да се обръщаме назад?” – пише Емилия.

„Пълни брътвежи!” – отсичат накратко някои форумци в интернет.

0 коментара:

Публикуване на коментар