facebookrss feedemail

петък, 31 май 2013 г.

ХИТ НА БАЛА! Да си съблечена като чалгарка - супер модерно! (Снимки)

Много златисти орнаменти, пайети, ултра къси рокли и широки деколтета. Това са само част от задължителните елементи в балния тоалет, ако искаш да си модерна абитуриентка

Колкото повече приличаш на чалга певица, толкова по-актуална си. А се облечеш (по-точно – съблечеш) с рокля – реплика на някой от тоалетите на Преслава или Галена, ще си направо хит, научи HotArena.net.

Тази година тоалетите на Галена и Преслава, с които се явяват на участие, са едни от най-търсените. Модни дизайнери разкриват, че абитуриентки масово ходят при тях със снимка на Галена или Преслава в ръка и искат да им се ушие същата рокля.

Колкото се може повече блестящи орнаменти и най-вече – златни! Роклята трябва да е максимално къса и провокативна. Ако случайно дванадесетокласничката е избрала дълга рокля, то тя задължително трябва да е с огромна цепка, така че да няма скрито-покрито.

Най-гот е, когато роклята е хем къса, хем прозрачна, хем натруфена. Тогава подражанието на фолк дивите е пълно – разкрепостеност, софтпорно акцент и намек за практикуване на най-древната професия.

Да не забравяме и буклите и тупираните коси. Ако досега баладжйиката не се е сетила да се направи руса, то моментът настъпи. Бяло руса коса, тупирана коса с букли и екстеншъни… Свръхмодерно!

И накрая – за да е завършен клонгът, абитуриентката трябва да издруса един мръсен кючек в центъра на града. Брилянтно!

0 коментара:

Публикуване на коментар