facebookrss feedemail

петък, 31 май 2013 г.

Симона Загорова показа ТЯЛО! ХОТ ФОТО!

Щерката на Глория публикува своя снимка във Фейсбук


Около Великден се заговори, че Симона е напълняла и майка й я подлага на строги диети, които много ограничават младото момиче. Дори се заговори, че Глория ще прати отрочето си на дебелариум, за да може хубавата Симона да възвърне фигурата си.

Изглежда обаче Симона се е справила с проблема и без помощта на д-р Емилова. Любимката на много млади момичета у нас, публикува своя снимка във Фейсбук профила си, на която е само по бански. Симона показа на всички, че тялото й е перфектно и няма нужда от диети или лагери за дебеланки.

Симона е направила снимката на Слънчев бряг, пишат колеги от kliuki.net Принцесата на Глория вече е открила летния сезон. Симона също така сподели колко е щастлива, че лятото е тук. Феновете на хубавата тинейджърка обаче забелязаха нещо ново по Симона.

Според много от почитателите й, тя си е сложила силикон. Бюстът на Симона изглежда неестествено голям за слабото й тяло, коментират хора из интернет пространството. “Няма начин тези да са естествени или да ги е направила, пиейки боза!”, спорят феновете на Симона. Според друга част от почитателите й, няма шанс Глория да е позволила на дъщеря си да си сложи силикон. Поп-фолк дивата е известна като много строг родител, които не се поддава на манипулации от страна на Симона.

0 коментара:

Публикуване на коментар