facebookrss feedemail

четвъртък, 30 май 2013 г.

Николета Лозанова отново стана за СМЯХ!

Моделката се изтипоса в кичозен тоалет


Николета Лозанова подари на избрано от нея момиче абитуриентски бал. Но плеймейтката отново успя да се изложи в очите на обществото. Жестът на Ни Ло към абитуриентката Яница наистина е мил и благороден, пишат колеги от kliuki.net, но госпожа Божинова можеше да се постарае повечко при избора на тоалети.

Тя накипри избраницата си в тоалет на леопардови щампи, а и самата Николета беше облечена в подобна рокля. Двете дами определено си отиваха, но роклите им бяха извън модните тенденции. Според модни специалисти, Ни Ло можеше да избере по-класни и стилни рокли, а не този кич.

След появата на снимките на Ни Ло и Яница, потребители в мрежата отново си направиха смях на гърба на плеймейтката. “Да не е тръгнала на сафари тази Николета. Горкото младо момиче, да се изложи с този пошъл тоалет на абитуриентския си бал!”, “Николета няма никакъв вкус към модата и грам стил. Нужен й е стилист, а ако вече има такъв, то незабавно да го уволни!”, коментират хора из интернет пространството.

Другото, което прави грозно впечатление, е колко черна и изкуствена изглежда Николета до младото момиче. Ни Ло определено е прекалила с изкуствения тен, прилича на представителка на малцинствата, а не са супер модел. “Толкова е черна Лозанова, че направо се чудя дали не е объркала континента, повече ще й подхожда Африка.”, смеят се хората в мрежата.

0 коментара:

Публикуване на коментар