facebookrss feedemail

петък, 31 май 2013 г.

Рут проговори за аборта и хонорара, който е взела (Вижте)

Рут Колева за пореден път използва излизането си от Базата, за да научи последните клюки и да наругае някого от Фейсбук, научи HotArena.net

Вместо бащата на детето си или някоя-друга „селска пръчка” и клюкарка, певицата подхвана писанията на жълтата преса. Вчера гръмна новината,че тя се е отървала от нероденото си дете, но преди това е прибрала 50 бона за целия панаир около нея.

Истината се оказа малко по-различа. Рут я каза и използва възможността да представи новия си клип на драгия ценител: „Хах, нито 50 бона има, нито аборти…но дребни, бездушевни хора винаги ще има…fuckyouyellowpress”, написа певицата в социалната мрежа, пишат от kliuki.ws.

Рут има право да иска да се пише и говори само истината, но поведението й нито провокира доверие, нито подкрепа на „извисените големи”. Лъжата, която стовари върху Донков, историите с Калоян, хонорарите за споделяне на лична информация, стойките на примадона…

Хората толкова се умориха от звездеенето й, че дори им е трудно да изпитват съчувствие, независимо от деликатната ситуация, в която е поставена!

0 коментара:

Публикуване на коментар