facebookrss feedemail

петък, 31 май 2013 г.

Вижте как столични абитуриенти се биха на бала си (Видео)

Столични абитуриенти скандализираха обществото с поредния скандал по време на бала си. Зрелостниците си устроили истински екшън по време на паметната нощ, видя HotArena.net

Видео публикувано на страницата на Националната търговско-банкова гимназия и качено в сайта за видео споделяне youtube.com, показа какво точно се случи на балната вечер на престижното учебно заведение. Минималистични рокли, силиконови бюстове, алкохол и побоища бележат паметното събитие.

Според версии в мрежата приятел на абитуриентка се самопоканил на бала й и предизвикал боя. С викове като "Боклук... Къв си ти бе" младеж в черно се нахвърля на свой връстник и започва да го налага.

Последвал опит на съученици да ги разтърват, но вместо да се успокоят побойниците предизвикали по-голяма свада. В крайна сметка се намесил охранител, който се опитал да успокои ситуацията.

На фона на баталната сцена безучастни абитуриенти започват да скандират "1,2,3,4..." За моменти нещата уж тръгват към успокоение, но зрелостниците, решили, че все пак трябва да накажат неканения гост, отново се нахвърлят върху младежа.

Той дори е свален на земята и бит с ритници, а приятелката му отнася жестока порция удари и дори остава за кратко без дрехи.

Възмутени потребители заляха мрежата с обидни коментари. Много от тях са категорични, че подобно поведение от страна на абитуриентите е недопустимо, пишат от blitz.bg.

0 коментара:

Публикуване на коментар