facebookrss feedemail

петък, 31 май 2013 г.

Срещу 2000 лева Камелия прости на Глория

Фолк певиците Глория и Камелия заровиха томахавката.  След дълги години вражди и конфликти, двете звезди най-после се помириха, научи HotArena.net

Дългоочакваното здобряване на Глория Камелия стана миналия петък на елиминациите в „Денсинг старс”. Томахавката на войната между двете фолк звезди бе заровена срещу 2000 лева.

Във фолк средите се шушука, че чипровската чалгарка е получила 2000 лева от продуцентите на предаването, за да излезе на сцената на шоуто и да подкрепи колежката си. И успя да го направи наистина с финес.

„Работата на журито е да критикува и да хвали, но крайна дума има публиката. Аз съм сигурна, че Глория има голямата подкрепа на зрителите и голямата им обич.", не пестеше суперлативи Камелия. "Погледнете я само как блести.”, каза още певицата.

Глория гледаше и не вярваше на ушите си. Певицата съвсем не очаквала такива хвалби от дългогодишната си колежка и съперница.

Отколешната  вражда между двете фолк диви е заради една леопардова рокля. Тогава не без помощта на медиите се заформи спор, коя първа се е появила с тоалета.

"На примите им липсва възпитание", изсъска тогава Камелия.  След което с Глория дори не се поздравяваха по участия.

И въпреки че на сцената на „Денсинг старс” фолкаджийките демонстрираха голяма обич, двете все пак продължават да странят една от друга и да се избягват, пише „Уикенд”.

0 коментара:

Публикуване на коментар