facebookrss feedemail

петък, 31 май 2013 г.

Ето как Николета РАЗМАЗА тотално Алисия!

Плеймейтката показа колко много симпатизира на Ники


Николета даде ясно да се разбере, че повече я боли за бившата й изгора Ники Михайлов, отколкото за Алисия.

Николета пази няколко дни мълчание в опит да отмине без коментар темата за раздялата на Ники Михайлов и фолк дивата Алисия, но уви. В крайна сметка й се наложи да проговори, тъй като името й бе замесено в поредната афера.

От няколко дни в медиите се тиражира слуха, че Николета е причината за раздялата между Ники и Алисия. Тя и бившият й Ники се били виждали тайно в някаква квартира, където Николета ходела първа и винаги била дегизирана със слънчеви очила. Като тайно се надявала, че няма да бъде разкрита, твърди клюката от последните дни.

При тази новина обаче Николета не можа да остане безмълвна. Тя сподели, че е омъжена за Валери Божинов, имат си дете и не желае името й да се замесва в подобни интриги, пише lifestyle.bg. Като финал на разговора тя отсече, че Ники Михайлов трябва да бъде оставен да е щастлив по негов си начин.

С тези думи тя категорично показа афинитета си към него и моментално в нета заваляха осъдителни коментари по неин адрес. Мнозина приеха думите й като поредния шамар в лицето на Алисия, тъй като изрази пристрастие към Ники.
„Не трябваше да се изказва така – да сме оставели Ники, ами Алисия – на нея да не би да й е хубаво. Като подкрепяш единия, подкрепи и другия, или май за Ники още те боли”, коментират форумци.

Дали обаче Николета все още има симпатии към Ники, ние от Kliuki.bg няма как да знаем. Все пак те са били някога заедно…

0 коментара:

Публикуване на коментар