facebookrss feedemail

неделя, 2 юни 2013 г.

Виж Бойко Борисов на бала

На уникална снимка на бившия премиер Бойко Борисов се натъкна Kluki.net 

На нея бившия първи е направо неузнаваем. Снимката правена преди повече от 30 години показва как е изглеждал премиера като млад. И няма нищо общо с днешната визия на политика.

Шефът на политическа партия „Герб“ изглежда висок, слаб и с очарователна усмивка. Придружен от дамата си и свои приятели бъдещият премиер изглежда изключително щастлив, че завършва, пишат от jenite.bg.

Снимката е на повече от 30 години, а времето със сигурност е променило много Борисов. Бившият столичен кмет и министър–председател видимо напълня през последните години и загуби добрата си спортна форма.

По-рано експремиерът тренираше с любимия си футболен отбор „Бистришките тигри“. И винаги когато можеше да се откъсне от държавните дела се отдаваше на спорта.

Към днешна дата обаче Борисов изглежда няма такава възможност да тренира. Освен това годините си казват своето и бившия министър–председател изглежда видимо поостарял.

За сметка на това на младежките си снимки от бала Бойко е просто неузнаваем. „Олее Бойко? Не, нямаше да го позная никога“, „Бойко направо избива рибата с абитуриентската си снимка.“, коментират потребители в мрежата. И са категорични, че е почти невъзможно да се разпознае в слабия младеж, внушителния бивш премиер.

© kliuki.net

0 коментара:

Публикуване на коментар