facebookrss feedemail

неделя, 2 юни 2013 г.

Фекалии бликат в центъра на София! (СНИМКА)

Този път епицентърът на събитието, с аромат на фекалии, е София

Смрад на отходен канал се носи в центъра на столицата, където са най-скъпарските бутици, алармират разтревожени софиянци. Вятърът не е довял миризмата от Монтана, където преди време Николай Бареков бе залят с фекалии, не става дума и за акция на конкуренти, както беше в Хасково.

Тоалетните в едни от най-скъпарските бутици в София изригнаха и както подозират не без основание обитателите на улица „Съборна“, причината е в разположения на номер 14 ресторант „Кумбаре“. Именно до него е бутик VILEBREQUIN, където потресени служители се задушават от гадната смрад и бликащите екскременти от тоалетните. Зловонието се разпространява бързо наоколо и добре се усеща дори в престижния „Шератон“, информира БЛИЦ.

По улица „Съборна“, която измести в класацията за най-скъпи наеми дори „Витошка“, са разположени бутици на най-престижните марки. Цените за квадратен метър тук тръгват от 80 евро нагоре, казват запознати.  Сградата на номер 14 е строена преди Втората световна война. Обитателите й с възмущение твърдят, че никой не е искал тяхното съгласие, когато партерът се заема от ресторант „Кумбаре“. Лъскавото заведение създава проблеми, не само защото претоварва и без това амортизираната канализация на сградата. Посещаващата го клиентела обикновено се движи с охрана и здравеняците с лош поглед стряскат постоянните обитатели.

Хората искат да знаят, защо ресторантът е отворен, независимо от техните възражения. За тях няма съмнение, че някой е накарал Общината да си затвори очите, защото част от сградата е притежание на „Шератон“ и на хора с влияние от МВР. Подаденият сигнал в Прокуратурата отлежава, но вече не може да се трае не само от миризма  на фекалии, но и от беззаконие, коментира БЛИЦ.

0 коментара:

Публикуване на коментар