facebookrss feedemail

неделя, 2 юни 2013 г.

Десислава стигна до просешка тояга

Фолк певицата Десислава изпадна във финансова криза. Тя сама призна това малко преди да влезе като гост-звезда в „Къртицата”, научи HotArena.net

Певицата съвсем го е закъсала с парите през последните месеци, твърдят притеснените й приятели. Поредица от неуспешни бизнес начинания и липсата на достатъчно ангажименти оказали своето влияние.

Проблемите й започнали още в средата на 2009 г. След решението й да избяга от „Пайнер", певицата хвърли страшно много пари в свой проект за нова музикална телевизия. Начинанието бе неуспешно и имаше опустошителен ефект върху банковите й спестявания.

Десислава и за момент не се замислила, когато й предлагат да влезе в „Къртицата". Хонорарът ще й дойде повече от добре, за да си стъпи поне временно на краката си.

Пред свои близки неостаряващата чаровница споделила, че има куп идеи как отново да изплува на повърхността. Зарекла се е да запише и нови песни, с които отново да спечели симпатията на по-платежоспособните клубни босове.

С годините тя се е замислила сериозно и за свиване на семейно гнездо. Но е категорична, че личния й живот е съобразен със сина й Майки. Той е на първо място за нея, пише „Всеки ден”.

0 коментара:

Публикуване на коментар